Home cursus Cursus zelfvertrouwen

Cursus zelfvertrouwen

in cursus.

Cursus zelfvertrouwen

Na het doen van deze cursus zelfvertrouwen is het over met onzekerheid, zenuwen, en zenuwachtigheid.

 

Direct naar de cursus zelfvertrouwen

Waarom deze cursus zelfvertrouwen?

Toen in mijn leven de zenuwachtigheid de overhand had heb ik vele dingen geprobeerd om mijn zenuwen onder controle te houden. De zware wil die ik uiteindelijk kreeg om hier nooit meer mee te maken te krijgen heeft mij er toe gedaan om vele therapieën en cursussen te volgen. Deze hielpen vaak even of niet. Veel geld ben ik hier aan kwijt geraakt. Sommige worden vergoed door de ziektekosten verzekeraar maar veel moet je er zelf betalen.

 

De Zelfvertrouwen cursus van Frank de Moei

In mijn zoektocht heb ik zelf veel punten gevonden die er toe helpen om al die nare klachten te remmen. De grote boost is destijds de cursus zelfvertrouwen van Frank de Moei geweest. Hier door leer je echt weer zelf vertrouwen te krijgen. Vooral de ondersteuning en de praktijk voorbeeld hebben mij enorm geholpen.

Wat bied deze cursus?

De cursus geeft vele inzichten. Hij leerde mij een blijvend gevoel van zekerheid, weer het vertrouwen in mezelf, weer geloven in eigen kunnen, geen zelfkritiek meer en stap voor stap begeleiding naar meer respect voor jezelf en weer tevreden zijn met wie je bent. Uiteindelijk doe je het zelf maar je leert ook echt uitgaan van je eigen kracht, en je stopt met piekeren en twijfelen.

Gratis proberen of je meer zelf vertrouwen krijgt.

De cursus is nu 30 dagen op proef te proberen. Lijkt het je toch niets krijg je je geld weer terug.

Momenteel is er een tijdelijke aanbieding voor slechts €49.- 

Op dit moment ontvang je gratis diverse bonussen extra bij het aanmelden van deze cursus.

Wanneer kan ik de cursus zelfvertrouwen volgen?

Eigenlijk altijd. Maar wel beperkt. Het aantal plaatsen in deze cursus is beperkt en soms zit deze dan ook volgeboekt. Zolang als de aanmelding hier onder aan de pagina staat is er nog plaats. Al met al en zeker nu er deze aanbieding is, is het de cursus echt waard. En het mooiste blijf toch van deze cursus zelfvertrouwen. Lijkt het je uiteindelijk niets of helpt het je niets. Dan krijg je je geld weer terug.

Direct naar de curcus? Klik hier!

Bekijk ook de online training zelfvertrouwen