Disclaimer

Zenuwen bevat informatie over, en links naar websites van, private en commerciële aanbieders over zenuwen of zelfvertrouwen. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. Zenuwen heeft geen bemiddelende functie in het verstrekken van leningen. Iedere transactie betreffende een verlener is dan ook een zaak tussen verlener en lener. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de cursussen te suggereren.

Zenuwen.net besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door organisatoren van de verstrekkers Derhalve kan zenuwen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledige.

zenuwen heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.

Home Disclaimer