E-Books

Vind alle hulp E-books die helpen om je zenuwen onder controle te houden.

Hoe ga je om met stress en hoe werk je het beste op school? Heb jij problemen op dit gebied? Bekijk dan de boeken die je helpen met deze problemen.  

In 5 stappen naar betere school prestaties

Door je zenuwachtigheid kunnen je schoolresultaten hard achteruit gaat. Dit komt niet doordat je niet weet wat je doen moet. Maar doordat je misschien wel dicht klapt. Dit book leert je hoe je met stappen je diploma haalt of overgaat na de volgende klas. Maar ook hoe je als ouders je kind het beste begeleid. Het belangrijkste is wel hoe je vol vertrouwen je proefwerken maak en je je kunt presenteren met bijvoorbeeld een spreekbeurt.   Meer informatie.  

Stress therapie op video

Stress is een van de zaken die je een zenuwachtig gevoel kunnen versterken of veroorzaken. Als je goed met stress om kunt gaan zal dit dus minder worden. Dit is wel geen book maar een video cursus die je hier bij helpt. Je krijgt hier wel diepgaande stof maar het is een leuke therapie om te volgen.

Meer informatie

 

Nooit meer zorgen en stress

Het piekeren is wel een van de grote oorzaken van zenuwachtig wezen. Hoeveel piekeren we niet van te voren als we iets moeten doen. Dit piekeren is een van de oorzaken waar door je je nerveus maakt. Je zorgen en stress staan in verhouding met je gepieker. Zorg dat je dit de baas word en je zult zien wat het je helpt. Dit is echt een aanrader!! Meer informatie      

Klik hier voor de cursus zelfvertrouwen

Zelfhulp Ebook