Home onzeker Onzekerheid overwinnen

Onzekerheid overwinnen

in onzeker.

Onzekerheid overwinnen

Nerveus, Gespannen, Stress, Onzekerheid of Angst?

Onzekerheid overwinnen? Lees snel verder hoe jij overwint!

Ik ben nu eenmaal onzeker?

Op het moment dat mijn onzekerheid hoogtij vierde heb ik geen moment gedacht om het te overwinnen. Mijn onzekerheid overwinnen? Dat kan niet. Ik dacht het hoorde bij mij en ik legde mij er bij neer. Op het moment dat ik er zo mee klaar was, wist ik: Ik ga dit overwinnen. Ik was klaar met onzekerheid. Ik was klaar met het lage zelfbeeld. Ik was klaar met overal zenuwachtig voor te wezen. Hoe ik het ging overwinnen wist ik niet. Maar het moest!

Wat je allemaal wel kunt zonder zenuwen

Als je in het dagelijks leven altijd onzeker bent ontneem je jezelf een deel van zoveel leuke dingen. Onzeker zijn ligt niet aan jouw maar door de dingen die je hebt mee gemaakt in je leven. Niemand word onzeker geboren. Maar dit ontstaat in je leven. Vergeet dan niet dat je onzekerheid te overwinnen is. Weet dat je met de juist inzet er geen last meer van hoeft te hebben. Je overwint het. Als de onzekerheid echt je leven gaat beheersen moet je aan de rem trekken. Nogmaals er zijn oplossingen voor.

 

Hij zorgde ervoor dat ik mijn onzekerheid kwijt raakte. Weten hoe? Klik hier

 

Wat is belangrijke om je onzekerheid te overwinnen?

Ik ben zelf niet heel erg bezig geweest met waar de oorzaak ligt. Ik heb puur gekeken na de feiten die er lagen om het te overwinnen. Waarom werd ik zenuwachtig? Ik vond het niet belangrijk. Ik vond het belangrijk om niet meer zenuwachtig te worden. Ik vond het belangrijk om niet meer onzeker te zijn. Ik vond het belangrijk om weer zelfvertrouwen te hebben.

Therapieën

Bij mij gaf mijn onzekerheid ook veel spanning. Het beheerste een deel van mijn leven. Als je onzekerheid veel spanning geeft wil je hier ook vanaf. In de therapieën die ik kreeg werd mij vaak verteld: Als iemand langer nerveus of gespannen is en er ook angst en later paniek aan te pas komt, wordt het ernstiger. Al hoeft er niet eens iets te zijn waar jij wat aan kunt doen. Sommige dingen gebeuren gewoon in het leven. Er kunnen slaap stoornissen en fobieën ontstaan, maar ook mentale afwezigheid en concentratie stoornissen overdag. Het overspannen raken komt hierbij kijken. Als het dagelijks functioneren in werk of gezin erdoor in het geding komt, zal men hulp moeten zoeken. Ergens zit hier een kern van waarheid in, alleen zover hoeft het niet te komen!

Oplossing om onzekerheid te overwinnen.

Op het moment van  Nerveus, Gespannen, Stress, Onzekerheid of zenuwachtig is het zelfvertrouwen ver weg te zoeken. Dit is een hoofd schakel in het geheel. Daar ben ik wel achter gekomen. Veelal word er veel gepiekerd en is er weinig vertrouwen in wat je dan ook doet. Langzaam maar zeker moet het zelfvertrouwen terug worden gevonden. Daar is dit programma volledig op gericht. Bekijk het programma zelfvertrouwen

Werkt het echt?

De laatste weken ontvang ik veel mailtjes van mensen die zich afvragen of dit programma werkt. Ik kan je zeggen dat ik ook veel mailtjes krijg van mensen die het programma hebben gevolgd, of nog bezig zijn met het volgen hiervan. Deze zijn vaak verrast door het resultaat. Ik vraag altijd of ik de mailtjes mag gebruiken om aan andere mensen te laten zien dat het programma werkt. Veelal is er schaamte en wil men dit niet op internet hebben. Zodra ik toestemming heb zal ik een reactie toevoegen. Persoonlijk kan ik niet anders zeggen dat het programma mij geholpen heeft. Mocht jij het programma volgen en je wilt je bevindingen delen met iedereen? Laat jij het me weten hoe het gaat. Je kunt het eerst 30 dagen op proef proberen!!!

PS: Het eerst mailtje heb ik ontvangen die ik met toestemming mag plaatsten.

Hallo,

Ik had net als jouw veel last van zenuwen. Altijd op school liep ik te ijsberen. In de pauze in een volle aula had ik het gevoel dat iedereen na me keek. In de klas moest ik wel eens wat voorlezen en dan liep ik rood aan en kon dan niets meer vertellen. Na de cursus heb ik er geen tot bijna geen last meer van. Nu durf ik ook wat te vragen in de klas. Soms als het wel iets op komt zetten weet ik precies wat ik doen moet. Ik heb gewoon meer zelfvertrouwen. Ik ben blij dat mijn moeder deze cursus voor mij geregeld heeft.

Groeten Marijke B uit Epe.

Meer referenties?

Direct starten? Begin vandaag met overwinnen

Onzekerheid overwinnen