Gestelde vragen

Binnen gekomen vragen over zenuwen of zelfvertrouwen:

Hier vind je binnen gekomen vragen.

 

Vraag:Ik heb altijd last van zenuwen, helpt deze cursus mij dan wel.

Antwoord: Zelf had ik ook altijd last van zenuwen en ik ben er van af. De cursus zelfvertrouwen leert je vanuit een ander oog punt kijken naar deze dingen. Maar goed. Ieder mens is anders en een garantie heb je nooit. Wel kun je nu tijdelijk de cursus 30 dagen vrij proberen.

 

Vraag: Op je site staat dat bijvoorbeeld koffie slecht is voor de zenuwen. Wat doet dit dan. En waarom thee ook?

Antwoord: Als eerste gaat van koffie en thee je bloed druk de lucht in. Dit versneld je hartslag. Dat is nu net wat er ook gebeurd als je zenuwachtig word. Dit wil je zo min mogelijk. Verder zijn er veel stoffen waar ine achter staan die je zenuwen beïnvloeden. Je zenuwen worden gevoeliger als ware. Dit zijn dan o.a. nicotine, caffeine en theine. Deze laatste zit in gewone thee.

 

Vraag: Volg je die cursus alleen?

Antwoord: Ja en Nee. Je werkt alleen de cursus door. Dit doe je middels je mail en opdrachten. Toch doe je het niet alleen want voor iedere vraag kun je terecht bij Frank Moei. Hij beantwoord je vragen zodat je weer verder kunt of het wel snapt.

 

Vraag: Kun je halverwege ook stoppen met de cursus.

 Antwoord: Stoppen kan altijd, dat is aan jezelf. Alleen de eerste dertig dagen krijg je je geld terug. Het is dus aan je eigen om te stoppen. Toch is het raadzaam om hem af te maken. Omdat je stap voor stap leert zijn er op het laatst de grootste veranderingen merkbaar.

 

Vraag: Ik ben alleen op school zenuwachtig. Wat kan ik hier aan doen.

Antwoord: Dat is zo lastig te zeggen. Misschien is er wat gebeurt op school waardoor je nu ongemerkt nog zenuwachtig word. Of misschien heb je met pesten te maken. Blijf hier niet mee lopen en praat er eens over met een leraar, je mentor of decaan. Misschien kunnen zij je helpen met het weghalen van het stukje wat jou zenuwachtig maakt.

 

Meer: Onzekerheid overwinnen

Meer: Zelfbeeld verbeteren.

Meer: Beter zelfvertrouwen