Home zenuwachtig Zenuwachtig

Zenuwachtig

Zenuwachtig

Zenuwachtig worden op een moment dat het niet wilt en het je totaal niet uitkomt?

Wat gebeurd er als mijn zenuwen op spelen?

Zonder een zenuw kunnen wij niet leven. Een zekere nervositeit is altijd aanwezig, Gelukkig wel anders werd het leven wel heel saai. Ook met stress heeft iedereen heeft er wel eens mee te maken. Stress brengt uw lichaam in een andere stand. Uw polsslag gaat sneller, uw spieren spannen zich en uw ademhaling wordt dieper. Dit noemen we zenuwachtig?

Wie krijgt er last van?

Veel mensen. Heel veel mensen. Bijna ieder mens. Het is een natuurlijke reactie. Dit is niet erg en soms kan een beetje zenuwachtigheid je scherp houden. Alleen zijn sommige mensen constant zenuwachtig en andere mensen komen alleen met spannende gebeurtenissen er mee in aanraking. Als de overlast te erg word moet je wat ondernemen. Wanneer de overlast te erg is bepaal jij. En ook bepaal jij of je er wat mee doen wilt. De overlast word te erg als je er van af wilt. Je wilt geen last meer hebben van je zenuwen. Geen nood! Er is een blijvende oplossing tegen zenuwen!

Maar wat is nu zenuwachtig?

Wanneer merk je het. Wat voel je. Ben ik het? Wat kan ik er aan doen? Het is de spanning die u voelt voor een examen, een optreden, een sollicitatiegesprek of een spannende gebeurtenis. Stress zorgt ervoor dat u extra alert kunt reageren of geconcentreerd kunt werken aan een lastige klus. Maar teveel is nooit goed. Soms kan een thuis situatie dit geven. Een ziekte of overlijden, een scheiding of schulden. Probeer ook in deze tijden uw ontspanning te zoeken. Soms gewoon een wandeling van een half uurtje. Velen van ons leven in een wereld zonder ontspanning, steeds gejaagd. Stress is ongezond als u te lang spanning voelt en u geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning.

Klachten kunnen erger worden

Dan komen de klachten, nerveus, prikkelbaar, hoofdpijn, maagaandoeningen, slapeloosheid en een grootschalige vorm van allerlei klachten. Het zelfvertrouwen neemt af. Uw zenuwstelsel raakt ontregeld wat nog meer klachten geeft. Hyperventilatie of angst aanvallen steken vaak de kop op en soms ook paniek aanvallen. Ergens in deze klachten breekt u de grond onder de voeten weg. Dan is er een (vaak) een lange weg terug nodig. Zorg voor je zelf. Geestelijk en lichamelijk.

Stop de zenuwen

De klachten hoeven niet zo erg te worden en je kunt je zenuwachtigheid een halt toe roepen. Maar hoe stop ik er mee dat ik zenuwachtig ben zul je je afvragen. Het antwoord is eigenlijk eenvoudig. Denk eens na hoe je je voelt op het moment dat je zenuwachtig was. Was voel je dan. Niet alleen lichamelijke klachten als je mag of keel maar echt het gevoel. Denk hier eens goed over na. Direct naar de tips tegen zenuwen

Wat is jouw gebrek?

Als je het gevoel na voren kunt halen of bij een volgende keer dat je zenuwachtig bent op je gevoel let, zul je merken dat je zelf vertrouwen ver te zoeken is op dan moment. Hier zit dan ook de grootste schakel in het proces dat je je zenuwen niet meer de baas bent. Denk eens aan de eerste keer dat je ergens gaat werken. De meeste mensen zijn zenuwachtig hiervoor. Normaal als je een aantal werkdagen erop hebt zitten bij je eerste baas verdwijnen de zenuwen. Dit komt omdat je inmiddels gewent bent en het vertrouwen in je zelf hebt vergroot. Je zelf vertrouwen is getegen en je zenuwachtige gevoel is verdwenen.

De oplossing…. Nooit meer zenuwachtig.

Zo is het met alle zaken waarbij je je zenuwachtig voelt. Wil je zorgen dat dit verdwijnt? Zorg dan dat je zelf vertrouwen goed is. Dit doe je door juist dingen te doen en niet te laten. Maar vaak is dit niet gemakkelijk. Veel mensen lukt dit niet en blijven hier jaren in hangen. Dit is niet nodig. Frank de moei is een specialist op het gebied van zelf vertrouwen en heeft hiervoor een uitstekende cursus ontwikkeld waarbij je in een paar weken tijd je zelf vertrouwen op krikt naar een niveau waarmee je nooit meer zenuwachtig word. Deze cursus kun je nu vrijblijvend proberen om je zelf te verlossen van je zenuwen. De cursu bedraagt een flink aantal stappen waarmee je dus stap voor stap uitkijkt op een leven vol zelf vertrouwen. Weg met de zenuwen en nooit meer zenuwachtig wezen.

Meer info en de cursus zelf zijn hier te vinden. En nogmaals, lijkt het je uiteindelijk niks of helpt de cursus niet bij jouw… Dan krijg je gewoon je geld weer terug. Dit kan omdat er bijna geen kandidaten hun geld terug vragen omdat de cursus werkt en echt resultaat geeft. Wees je wel bewust dat de cursus vol kan raken. Dus reageer direct!

PS: Op dit moment is de cursus beschikbaar voor € 0,63 per dag!

Nooit meer last van je zenuwen? Ga verder

Zenuwachtig