Referenties

Op deze pagina staan de referenties die we terug hebben gehad. Wil jij ook je ervaring door geven. Dat doe je hier

Mail 1

Beste zenuwen

In januari besloot ik het is genoeg geweest met mijn zenuwachtige gedrag. Elke keer kwam ik er weer mee in aanraking. In mijn vroegere schooltijd was dit al een probleem.

Nu met mijn huidige werk als verpleegster kwam ik er ook steeds weer mee in aanraking. Toen ik bij de huisarts kwam hiervoor rade deze mij aan om eens te zoeken op internet. Dat heb ik gedaan en zo doende kwam ik op jullie site terecht.

Ik ben begonnen met de cursus en met de wetenschap als ik het niks vond mijn geld terug ging vragen en het ook kreeg.  Dit heb ik niet gedaan want het heeft mij enorm geholpen. Ik durf nu meer en ben niet meteen verlegen als iemand mij iets vraagt. Ook ben ik niet meer zenuwachtig als ik op mijn werk wat te melden heb.Regelmatig keer ik terug na deze site om het laatste nieuws te lezen.

Ik kan het iedereen aanraden die last heeft van zenuwen om de cusrsus zelfvertrouwen te volgen. Probeer het gewoon !

Met vriendelijke groeten

Susan Prins

Mail 2

Hallo,

Ik heb de cursus afgerond en ik moet zeggen dat het me geholpen heeft. Ik ben er nog niet helemaal van af maar het is toombaar. Als het moeilijk word mag ik contact opnemen met Frank heb ik afgesproken. 

tnx Gerben

Mail 3

Op mijn  werk werd ik steeds tot op het bot gekrenkt door mijn collega. Ik wist er niet goed mee om te gaan en werd er moedeloos van. Steeds vaker werd ik wakker en dacht eraan om mij ziek te melden omdat ik er zo tegen op zag om te gaan werken. Dit was niet het enige probleem want mijn zelfvertrouwen daalde met de dag. Ik was normaal mans genoeg om tegen de collega op te treden. Alleen werd hij altijd in het gelijk gesteld. Hierdoor durfde ik niet meer er tegen in te gaan. 

Uiteindelijk heb ik ontslag genomen maar zat nog steeds zonder zelfvertrouwen. Dit heb ik met Frank perfect opgelost en kan  nu steeds beter weer op mij zelf vertrouwen. Zonder dat ik overal zenuwachtig van word.

Groeten uit Noord Holland

Reactie

Wij vinden het leuk als je na het doen van de cursus ook jou reactie door geeft, dat kun je hier doen bij contact

Wil je weten waar je de cursus vind? Ga hier na cursus zelfvertrouwen

 Referenties